Budapest 1106. Jászberényi út 29. | H-P: 9-18 | Sz: 9-14 | 0670-3145398, 0670-3145413

Miért válasszon Zalakerámia csempét otthonába?

 Szeretnénk egy kicsivel nagyobb rálátást adni a Zalakerámia gyárra, és termékeire, hogy, amikor az eljön az ideje, hogy új burkolatot válasszon otthonába, könnyebb legyen a választás, és a döntés. Talán mindenki tudja, hogy a Zalakerámia a hazai legnagyobb burkolatgyártó cég. Erről a márkanévről elmondhatjuk, hogy több generáció is ismeri, tehát az elmúlt évtizedekben csak még inkább ismertebb lett. Milliók háztartásában megfordulnak a Zalakerámia csempék, padlólapok. Legyen az beltéri, vagy kültéri padlólap. Burkolatait folyamatosan fejleszti, ezáltal portfóliója egyre csak nő.

Mostanra már, bármelyik korosztály megtalálja a számára színben, méretben, stílusban megfelelő csempecsaládot.

 Üzletünkben megtekintheti és kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb családot, és szívesen ellátjuk tanácsokkal, ötletekkel egyaránt. Vannak hagyományos, klasszikus színeket felvonultató kollekciók, de a kínálat között megtalálhatóak a színesebb családok egyaránt, mint például a carneval, petrol,azali,elegance,kitti.

                   

 

Ha kedveli a kicsit rusztikusabb kinézetű burkolatokat, akkor Önnek a Travertin családot ajánljuk.

Ha pedig a mindig divatos bézs, barna összeállítás kedvelője, akkor Ön bele fog szeretni a Zalakerámia Rondo vagy Selma családjába.

            

 Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődését, és hamarosan vásárlóink között köszönthetjük.